logo

Forum Scherpenheuvel-Zichem-info

Onderwerpen lijst
Nieuwe reactie
Auteur

wegversmallingen Messelbroek

Hotforum
Gratis je eigen forum
Pie
08-02-13 16:31
Je moet nu maar eens langs de tieltsebaan fietsen ,dan ben je een schietschijf voor de auto's die trachten door de wegversmallingen te laveren.

LD
06-06-11 13:05
Dat er op de Tieltsebaan vaak overdreven snel gereden wordt kan niet ontkend worden. Maar de huidige proefopstelling maakt de situatie er alleen maar gevaarlijker op. Er zijn andere, veiliger manieren om het verkeer te vertragen, zonder dat de bestuurder om de paar 100m een gevaarlijk manoeuvre moet maken.
Bovendien staat het bord voor beurtelings verkeer aan het kruispunt Mannenberg-Tieltsebaan toch wel enigszins in de verkeerde richting. Is het niet de bedoeling het kruispunt te ontzien van de drukte? Wanneer er enkele vrachtwagens aan genoemde garage op straat staan en het verkeer komende van Messelbroek heeft voorrang, dan stropt het kruispunt Mannenberg toe.
Kan er ajb een beetje gezond verstand gebruikt worden...?


Danny 17-04-11 18:29
Een niet gevaargelijke weg met fietspaden langs beide kanten, de Tieltseweg (tussen Maasstraat en de Mannenberg) omtoveren naar een gevaar voor de wegbestuurder. Maar liefst 4 wegversmallingen over een afstand van een dikke kilometer. Dat is het laatste wapenfeit van ons gemeentbestuur.
Hoger benzine verbruik, meer geluidsoverlast voor de omwonenenden (vertragen, stilstaan, optrekken). De gemiddelde snelheid zal lager liggen, maar de uitstoot van fijn stof des te hoger. Men is toch zo bekommerd om de burger !
Wat gaat de coalite van katholieken en liberalen straks nog uitvinden : alle wegen veranderen in een éénvaksweg of één grote zone 30 op het ganse grondgebied.
Maar de Iveco garage Claeskens mag rustig zijn vrachtwagens op de weg blijven plaatsen.
Onderwerpen lijst
Nieuwe reactie