logo

Klik op NIEUWE REACTIE

Onderwerpen lijst
Nieuwe reactie
Auteur

wandeling 320. Tüddern

Annie en John
Woonplaats: Cadier en Keer
10-11-13 17:59
Zaterdag 9 november deze wandeling gelopen. Wij zijn gestart bij restaurant Waldschnke. Het bospaadje in punt 3 was best goed te lopen. Inmiddels staat in de beschrijving een alternatief voor dit bospaadje. Bij punt 7 was geen enkel probleem. Je kunt het brede pad zonder problemen RD volgen Na de wandeling nog iets gegeten bij restaurant/bistro Waldschnke met een vriendelijke bediening en goede prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader.

G en J
Woonplaats: Stein
04-08-13 23:58
Vandaag deze wandeling gelopen, inderdaad een mooie schaduwrijke wandeling door een bosrijke omgeving, want het was warm vandaag (30 gr).
Helaas zijn enkele paden niet meer toegankelijk, ze zijn helemaal dichtgegroeid. Desondanks hebben we de route, die verder prima en duidelijk beschreven is, goed kunnen lopen.
De dichtgegroeide paden zijn bij nr. 3. sla dit stuk over en vervolg de route bij 4.
Verder is bij 7. het karrenspoor niet meer begaanbaar. Dus bij 7. bij de brug niet RD maar R en vervolgens L je komt dan weer op de route die je op de heenweg gelopen hebt.


R Schatorie
Woonplaats: Maasbree
30-05-12 15:32
Vandaag 30-05-2012 deze mooie route gelopen, het kronkelend paadje door het bos hebben we wel even moeten zoeken, want het begin van het paadje was al aardig dicht gegroeid. Voor de rest een prachtig natuur gebied met mooie vijvers. De route was zo als altijd perfect beschreven, en wij hebben deze dan ook geheel foutloos uitgelopen.

Fam Schatorie, Maasbree


Maria&Huub
Woonplaats: Oirsbeek
21-05-11 15:19
Hoi Jos,
Vanmorgen de 320 Tuddern gelopen. Mooie wandeling door een rustige natuur . Goede beschrijving .Het boerderijmuseeum is niet iedere dag open en vrijd. zat. zon. vanaf 17.00h


Mathieu Simons
Woonplaats: Brunssum
Homepage
09-11-10 17:19
Hallo Jos, vandaag heb kunnen genieten van uw wandelroute-320 Tüddern over 12km met rustieke passages langs de vijvers. Heb deze wandeling uitgebreid tot 41km (van Brunssum naar Tüddern vice versa via Merkelbeek, Schinveld, Süsterseel). Hartelijk bedankt voor de nauwkeurige routebeschrijving!

L&L
Woonplaats: Mestreech
09-08-10 19:24
Lekker rustige en makkelijke wandeling. Vooral bij vijver 3 is het heerlijk vertoeven. Beschrijving klopte als een bus!!
Bedankt, Jos!


Myriam en Rudi
Woonplaats: Lanaken
30-06-10 00:21
We liepen deze wandeling afgelopen zondag, 27 juni. Het is een ideale wandeling om bij een temperatuur van 30 graden te lopen. Enkel het stukje langs de Rodebach is het puffen geblazen en heeft de brandende zon vrij spel. Maar ook hier is het genieten van de zomerse natuurpracht.
Diep in de bossen en in de nabijheid van de vijvers is het heerlijk wandelen. De vele zitbanken langs het parcours bieden mogelijkheden te over om even te pauzeren. Het viel ons op hoe dicht de begroeiing is in dit woud. Over het hele traject kwamen we maar enkele wandelaars tegen en merkten we ook weinig tekenen van bewegwijzerde wandelroutes. Het is blijkbaar nog onontgonnen wandelgebied, al zou de rust ook wel te maken kunnen hebben met de tropische temperatuur.
Het was een aangename zondagmiddag waarin we, dankzij Wandelgids Zuid-limburg, een voor ons onbekend stukje natuur konden ontdekken.
Myriam en Rudi


Jo Schreuders
Woonplaats: Susteren
19-05-10 19:20
zondag 16 mei de mooie route gewandeld door de bossen van Tudderen. Zoals altijd prima beschreven. Langs enkele prachtige vijvers gewandeld. De wandelwegen waren zeer goed te bewandelen. Prima werk geleverd Jos!

HansenBrigitte
Woonplaats: Maastricht
07-03-10 18:28
Dag Jos;
Vandaag deze mooie en rustige route van jou gelopen.
De route klopte helemaal. Alleen langs de vijver lag een boom op het pad waar je met moeite doorheen kon.
Groetjes uit Maastricht.


Steeman
Woonplaats: Maastricht
31-12-09 11:47
Fijne boswandeling langs mooie vijvers. Beschrijving prima zoals altijd!

wgzl 13-10-09 19:04
320


Onderwerpen lijst
Nieuwe reactie