logo

Klik op NIEUWE REACTIE

Onderwerpen lijst
Nieuwe reactie
Auteur

wandeling 240. Vaesrade

Martien en Jo
Woonplaats: Voerendaal
15-08-13 09:23
Het mooie bos, de indrukwekkende beukenlaan, de fraaie visvijver, de holle wegen, de boskapel etc.etc. bieden volop ingrediŽnten om van een bijzonder mooie en afwisselende wandeling te kunnen spreken. Ondanks het vrij vlakke parcours werden we toch verrast door enige panoramische vergezichten.Op het terras van de Pingerhoeve was het met een glaasje wit goed vertoeven.

Mathieu Simons
Woonplaats: Brunssum
Homepage
24-03-11 15:09
Dag Jos, we kunnen jou met uiterste tevredenheid berichten dat we gisteren met volle teugen van deze wandeling hebben genoten. Terwijl het lentezonnetje ons zeer goed van dienst was.

Groetjes,
Cily én Mathieu simons


ine
Woonplaats: maastricht
02-12-09 11:37
hallo allemaal,
op een grijze 1 december 2009 deze tocht gewandeld.Dit is een zeer afwisselende wandeling die alle aspecten van een mooie tocht heeft.Het is een makkelijke wandeling waar bij je genoeg te zien hebt onderweg.Prachtige huizen,mooie straatjes,prachtig stuk bos,holle wegen,veldwegen alles is aanwezig.Gelukkig waren de gallowayrunderen niet aanwezig.De boskapel in schinnen was voor mij ook een verrassing.Aangezien het veel geregend heeft waren sommige paden zeer modderig maar je loopt ook genoeg over asfalt.De pingerhoeve is een zeer mooie stek om bij de open haard nog wat nategenieten.tot de volgnede keer,groetjes ine


Marjo
Woonplaats: Geulle
Homepage
16-02-09 03:20
Ongelooflijk mooie route voor dit gebied, ik had een veel saaiere wandeling verwacht. Zelfs nu alles kaal is en geen sneeuw, toch mooie verrassende aspekten, zoals het park in Schinnen en die mooie vijverpartij, prachtig. Alleen is mijn wandelvriendin uitgegleden in de modder langs de Geleenbeek, zelfs daar wordt je voor gewaarschuwd in de beschrijving. En dan ook nog de nummers van de beschrijving in het kaartje, geweldig! Want we kletsen veel onderweg en dan is het ondanks de duidelijke beschrijving toch soms puzzelen welke kant op. Jos; wederom onze complimenten, wordt zeker weer een succes 29 maart als ik deze route met Swingle ga lopen. THANKS.

Lidy Sonneville
Woonplaats: Weert
13-11-08 20:14
Vandaag deze wandeling gelopen.Zeer afwisselende en makkelijke wandeling om te lopen.Van zelfsprekend was de route weer perfekt beschreven.De wandeling had alles,bos veld-en holle wegen water en daarnaast nog eens mooie vergezichten.Nog een beetje kunnen genieten van de herfstkleuren maar dat zal niet lang meer duren.Het pad langs de Geleenbeek was erg modderig.Trouwens wat een leuk straatje in Schuureik.Halverwege de wandeling kwam de zon nog door,mooier kon niet.Dus weer genoten van de wandeling.

cor en ria
Woonplaats: kerkrade
28-09-08 19:21
zaterdag 27 september '08 op een prachtige zonnige herfstdag deze 240. wandeling gemaakt in vaesrade en omstreken : beginnende herfstkleuren in de volop aanwezige bosgebieden .
Een aanrader voor degene(n) die van herfstkleuren houden , maar.....wacht niet te lang .Deze wandeling is in ieder jaargetijde een juweeltje !!!
Bedankt en op naar de volgende kleurrijke wandeling.
Cor en Ria en viervoeter.wgzl 25-08-08 19:51
240


Onderwerpen lijst
Nieuwe reactie